Noile măsuri de așteptare au bucurat întreaga Românie. Însă medicii atrag atenția la buna conduită și responsabilitate în această nouă etapă. În plus, autoritățile speră ca relaxarea să fie un imbold pentru cei nevaccinați și să se hotărască asupra imunizării. Dacă românii vor relaxare, trebuie să se vaccineze, a spus premierul Florin Cîțu, la Suceava.

Premierul Florin Cîțu este încântat de etapa în care a ajuns țara noastră și îndeamnă în continuare la imunizare.

”Rata de vaccinare este foarte importantă. Iar românii trebuie să înțeleagă că dacă vor concerte, vor la mare sau la munte, vor la nunți și la alte evenimente, trebuie să se vaccineze”, a declarat premierul.

Ce spune premierul despre decese

Dilema numărului de decese COVID nu este complet soluționată, chiar dacă autoritățile au descoperit posibile cauze ale acestui fapt.

”Trebuie să verificăm de ce există această diferență. Vom analiza situația și revenim cu răspunsuri. Așa cum am introdus focarele în rata de pozitivare, vom reveni și aici cu informații. Sunt sigur că doamna ministru va prezenta toate datele necesare”, a precizat premierul.

Premierul Florin Cîțu se află într-o vizită de lucru la centrele de vaccinare de la Suceava.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri