Un alt șofer de TIR din România a avut o moarte violentă în Europa, la mai puțin de 2 săptămâni după ce, într-o parcare din Franța, Mihai Spătaru a fost înjunghiat mortal cu o sabie.

Într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo, provincia Udine, un șofer de TIR din România, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în cabina vehiculului. Bărbatul avea mai multe plăgi înjunghiate pe corp, potrivit Digi24.

Descoperirea șocantă a fost făcută după ce colegii șoferului au alertat autoritățile, îngrijorați că acesta nu răspundea la telefon.

Autoritățile din Italia fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit românul.

În urmă cu mai puțin de 2 săptămâni, un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut într-o parcare de la marginea unei autostrăzi din nordul Franței.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri