Premierul Florin Cîțu a transmis câteva lămuriri cu privire la asasinatul de la Arad din acest weekend, după ce mașina omului de afaceri Ioan Crișan a sărit în aer. Anchetatorii investighează acum un omor calificat cu premeditare, în contextul în care această posibilitate este tot mai mult luată în calcul.

„E primul atentat în 30 de ani. E important de spus ca am reușit să evitam 30 de ani acest tip de eveniment. E un lucru grav, foarte grav. Știu că e o anchetă pe care o face procuratura în acest moment. Sunt experți din toate instituțiile care analizează acum. Nu am date la acest moment, într-adevăr e un eveniment grav care sper sa nu se mai repete”, a spus premierul Florin Cîțu, în cadrul unei emisiuni de la Digi24.

Întrebat dacă acest atentat ar trebui să ne îngrijoreze în contextul în care România ar deveni o țară periculoasă în ochii teroriștilor, șeful executivului a tarnsmis că România nu este o țară nesigură, acesta fiind un eveniment singular, petrecut în ultimii 30 de ani.

„Un eveniment în 30 de ani nu înseamnă ca România e o țara nesigură. Nu, Romania nu e o țara nesigură”, a adăugat premierul.

Sursa foto: aradon.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri