UPDATE! Incendiul izbucnit sâmbătă la un centru de colectare a deşeurilor de pe strada Bârsăneşti, în sectorul 6 al Capitalei, a fost localizat şi nu mai există pericol de propagare.

"Sunt deşeuri periculoase. Există suspiciuni referitor la activitatea din această locaţie şi probabil vor urma cercetări mai amănunţite şi plângeri penale în legătură cu ceea ce am găsit acolo. Trebuie să vedem dacă autorizaţia de mediu corespunde cu ceea ce se află în interiorul REMAT. Cu această ocazie extindem controalele şi la celelalte REMAT-uri din Bucureşti, să vedem cum operează acestea. (...) Aerul este înecăcios, greu respirabil. Vântul îşi poate schimba direcţia în orice moment şi să meargă spre blocurile din proximitate. Ceea ce m-a uimit este că acest depozit a primit autorizaţie de funcţionare la doar doi metri de un bloc de locuinţe. Este inadmisibil", a afirmat şeful Gărzii de Mediu, într-o intervenție la Digi24.

Un incendiu a izbucnit la un centru de colectare a deșeurilor din Sectorul 6 al Capitalei, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Incendiul e localizat pe strada Bârsănești și până la acest moment nu au fost identificate persoane rănite.

În acest moment ard mai multe containere cu deșeuri, iar focul s-a extins și la o altă clădire, pe o suprafață de 500 mp. În apropierea centrului de colectare se află și un bloc de locuințe.

În interiorul clădiri se găsesc butelii și alte recipiente sub presiune, motiv pentru care acțiunea pompierilor este îngreunată.

La fața locului sunt prezente opt autospeciale de stingere și două autoscări.

Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri