Războiul gunoaielor din Sectorul 1 pare că nu se mai termină, iar cei afectați rezultă a fi locuitorii din zonă, care trebuie să înfrunte mirosurile, dar și rozătoarele care se adună în jurul deșeurilor. Totuși, în cursul zilei de 5 iunie, Romprest a anunțat că va relua ridicarea gunoaielor. Bineînțeles, reacția lui Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, nu a întârziat să apară, aceasta amenințând cu plângere penală.

”Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și și-a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că ESTE INTERZIS să întrerupă serviciul de salubrizare. Administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul”. a scris Armand, pe pagina sa de Facebook.

Edilul Sectorului 1 susține că este dispusă să meargă ”până la capăt” și să depună plângere penală împotriva Companiei Romprest.

”Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj împotriva acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitate să fie ridicată licența acestui operator. Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot”, a adăugat primarul.

Nu în ultimul rând, Armand a menționat că va solicita rezilierea contractului cu Romprest, pe motiv de șantaj, acuzând compania de atitudine mafiotă.

Totodată, primarul a dat asigurări că această situație nu se va mai repeta.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri