Premierul Florin Cîţu a declarat, referitor la criza intervenită la nivelul Sectorului 1 în privinţa asigurării serviciilor de salubritate, că este important ca "până la o decizie în instanţă, şi prestatorul de servicii şi primăria să îşi respecte angajamentele", întrucât cetăţenii Capitalei nu trebuie să sufere de pe urma unei dispute în justiţie.

Şeful Executivului a fost întrebat dacă se gândeşte să intervină în vreun fel pentru debloca situaţia de la Sectorul 1.

"În primul rând, cred că este important ca toţi cei care aveau acolo contracte semnate să şi le respecte; şi de-o parte, şi de alta. Deci contractele trebuie respectate, cetăţenii Bucureştiului nu trebuie să sufere de pe urma unei dispute în instanţă. Până la o decizie în instanţă, şi prestatorul de servicii şi primăria, toată lumea trebuie să îşi respecte angajamentele. Şi după aceea vedem deciziile în instanţă", a declarat Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Şeful Executivului a subliniat că nu este "un lucru ok" ceea ce se vede în privinţa salubrizării Sectorului 1.

"Bineînţeles că ceea ce vedem nu este un lucru ok. Eu sper ca Garda de Mediu să îşi facă datoria şi, dacă găseşte vinovaţi şi unde găseşte, acolo trebuie să meargă în forţă şi să amendeze. Dar în acest moment - am avut o discuţie şi cu prefectul astăzi - lucrurile sunt puţin complicate. Nu ştiu dacă intervenţia mea în acest moment este salutară, dar este important ca să se respecte contractele - şi la prestator, şi la primărie. Sunt contracte semnate, sunt contracte în vigoare... Până la decizia instanţei, şi de-o parte şi de alta trebuie să fie respectate contractele", a declarat Cîţu.

Citește și: Scandalul gunoaielor: Prefectul Capitalei Alin Stoica mijlocește o pace între Clotilde și Romprest

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri