Persoanele care se vor imuniza împotriva COVID-19 la centrul mobil deschis la Obor vor primi gratis câte o porţie de mici cu muştar şi apă.

Potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor. La "Caravana de la Obor", noul centru de vaccinare mobil, oamenii se pot imuniza fără programare. Serurile disponibile sunt Pfizer şi Johnson & Johnson, conform Agerpres.ro.

Programul centrului este vinerea şi sâmbăta aceasta, între orele, 8,00 - 20,00 iar duminica - între orele 8,00 - 18,00.

Primarul Sectorului 2 speră că 1.000 de persoane se vor vaccina anti-COVID zilnic la centrul din Piața Obor

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, şi-a exprimat speranţa că 1.000 de persoane se vor vaccina anti-COVID zilnic la centrul deschis, vineri, în Piaţa Obor şi unde se administrează seruri Pfizer BioNTech şi Johnson&Johnson.

Programul centrului este următorul: vinerea şi sâmbăta aceasta între orele 8,00 - 20,00, iar duminică între orele 8,00 - 18,00.

Prezent la deschiderea centrului, Mihaiu a precizat că în Piaţa Obor vin oameni din toate sectoarele şi din jurul Capitalei şi a subliniat că doar prin vaccinare se poate reveni la viaţa de dinainte de pandemia de COVID-19.

Întrebat dacă ar fi o idee bună deschiderea de centre de vaccinare în scări de bloc, el a răspuns că nu cunoaşte dacă în astfel de locaţii ar putea să fie respectate condiţiile sanitare.

Radu Mihaiu a menţionat că 50.000 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în centrele deschise de Primăria Sectorului 2. El a spus că nu intenţionează să mai amenajeze alte centre, ci urmăreşte cum funcţionează acestea, eventual să se relocheze fluxul persoanelor.

Viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirilă a precizat că Terasa de la Obor oferă pentru fiecare persoană care se vaccinează vinerea, sâmbăta şi duminica aceasta în centrul mobil nou deschis primeşte un voucher care este valabil până pe 15 iunie pentru o porţie de mici, pâine şi apă plată.

Sursa foto: Facebook / Terasa Obor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri