Nicușor Dan a anunțat că Primăria Municipiului București (PMB) a plătit ajutor financiar acordat pentru nou-născuți, pentru mai multe luni restante. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui Nicușor Dan.

„În acest moment, avem restanțe la ajutorul pentru nou-născuți și ajutorul pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie și mai. Reușim să însănătoșim bugetul în ritmul pe care ni-l permit încasările și până la sfârșitul anului vom fi la zi”, a scris Primarul general al Capitalei.

Nicușor Dan oferă, de asemenea asigurări că „Primăria Capitalei are toată determinarea să aducă la zi plățile care li se cuvin”.

Stimulentul financiar pentru nou născuți este acordat în fiecare an persoanelor care au devenit proaspăt părinți. În București, dar și în alte orașe din țară, părinții pot beneficia de un ajutor financiar care să-i sprijine în procesul de creștere a copilului.

Citește și: Stimulent pentru nou-născut: condiții de acordare. Ce acte trebuie să depui

Cât primesc părinții pentru creșetrea copilului. Valoarea stimulentului pentru nou-născut

În București, stimulentul pentru nou-născuți are o valoare de 2.500 de lei, iar acordarea acestui sprijin financiar se menține și în 2021, după cum a anunțat Nicușor Dan, primarul municipiului București, în noiembrie 2020. Decizia de a ajuta familiile cu un nou-născut a venit prima dată în 2017, odată cu intrarea în vigoare a hotărârii Consiliului General al Municipiului București.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri