Trei persoane care au agresat în trafic un bărbat din Buzău au fost reţinute, a anunţat IPJ Buzău.

"În continuarea cercetărilor privind agresiunea din data de 12 iunie a.c., în care un buzoian, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic, astăzi, ca urmare a probatoriului administrat, cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Buzău, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Precizăm faptul că în ziua de 12 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni, au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de către un buzoian, în vârstă de 41 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, pe raza localităţilor Săpoca şi Cernăteşti, ar fi fost agresat de către trei persoane", a precizat IPJ Buzău, conform Agerpres.ro.

Imediat după sesizare, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate, stabilind că este vorba despre un conflict încă în desfăşurare, cu trei persoane de o parte şi apelantul de cealaltă parte, potrivit sursei citate.

Din primele verificări a reieşit că, în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de către trei bărbaţi, totodată i-ar fi fost provocate şi distrugeri la autoturismului personal.

Echipajul care a intervenit la faţa locului a despărţit părţile implicate în conflict în vederea consilierii, totodată la faţa locului fiind dirijate mai multe echipaje de poliţie precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale pentru aplanarea şi preîntâmpinarea escaladării conflictului.

Întrucât la faţa locului părţile implicate continuau să provoace la reacţie conflictuală, poliţiştii au preluat apelantul şi au hotărât să îl escorteze cu maşina la sediul Poliţiei, în vederea continuării audierilor.

Poliţiştii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din localităţile Săpoca şi Cernăteşti, potrivit IPJ Buzău.

Imediat după aplanarea conflictului, au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea şi supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, urmând ca, în funcţie de materialul probator administrat, a se stabili cu exactitate delimitarea încadrării juridice a faptelor, în dinamica săvârşirii lor.

Poliţiştii au deschis duminică un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere, după ce un buzoian a fost agresat în trafic de mai mulţi bărbaţi de faţă cu un echipaj de poliţie chemat de victimă pentru a fi apărat de agresori.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un buzoian în vârstă de 41 de ani cu privire la faptul că în timp ce se afla în trafic pe raza localităţilor Săpoca şi Cernăteşti ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane. După sesizare, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate, stabilind că este vorba despre un conflict în desfăşurare cu trei persoane de o parte şi apelantul de o parte. Echipajul care a intervenit la faţa locului a despărţit părţile implicate în conflict în vederea consilierii lor. La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, cât şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău pentru aplanarea şi preîntâmpinarea escaladării conflictului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Cosmin Stanciu.

Sursa foto: Printscreen Activistul Buzionan / Youtube.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri