Zeci de voluntari au strâns deșeurile care acopereau Lacul Beliș - Fântânele din Munții Apuseni, anunță Romsilva, publicând mai multe imagini în care se pot vedea mormane de gunoaie.

”Stând printre mormanele de deșeuri timp de două zile, în ture efective de lucru de câte 8 ore, pe uscat sau pe apă, pe jos sau din caiace/canoe, ne-am dat seama fiecare că e vorba de mai mult decât o implicare fizică - e implicare emoțională, iar controlul psihic manifestat ne-a demonstrat că cei 120 de voluntari nu au fost doar prezenți, ei au fost cei mai perseverenți, dedicați și au pornit la drum cu un scop bine definit, provenit dintr-un principiu sănătos - acela că NATURA este si CASA LOR!”, se arată în postarea de pe Facebook a Romsilva.

Acțiunea s-a desfășurat în weekend-ul dedicat celebrării Zilei Mondiale a Mediului (5-6 iunie 2021).

”De ce s-a ales tocmai această zonă din ariile naturale protejate administrate de Parcul Natural apuseni? Pozele vorbesc de la sine Această acțiune de amploare, a fost organizată în comun cu Clubul Alpin Roman Filiala Cluj, cu care cei de la administrația parcului au fost parteneri la experiențe de viață și în trecut.” , se arată în postarea Romsilva.

Acțiunea a fost organizată în comun de clubul Alpin Român Filiala Cluj și administrația Parcului Natural Apuseni.

”Randamentul excelent al acțiunii, cu o medie de 14,5 saci/voluntar/zi și un număr total de circa 3500 de saci colectați demonstrează o bună organizare și faptul că voluntarii nu au făcut deplasarea la Beliș pentru agrement, au venit hotărâți să schimbe ceva, vor munți mai curați și oameni mai responsabili în relația cu natura!”, se mai precizează în postare. Imaginile de mai jos arată starea în care a fost găsit lacul.

Foto credit: Timea Izsak, Florin Coras, Gabriel Pacurariu

Foto credit: Timea Izsak, Florin Coras, Gabriel Pacurariu

Foto credit: Timea Izsak, Florin Coras, Gabriel Pacurariu

Foto credit: Timea Izsak, Florin Coras, Gabriel Pacurariu

Sursa foto: Romsilva

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri