În primele 90 minute de la deschiderea etapei de selecție a voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare, bugetul de 15 de milioane lei a fost epuizat.

Astfel, au fost generate 50.480 de vouchere, din care:

  • 14.519 pentru aparate de aer condiționat (28,76 %)
  • 10.001 pentru uscătoare de rufe (19.81 %)
  • 25.960 pentru aspiratoare (51.43 %)

Valoarea voucherelor este:

  • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Sursa Foto: Ministerul Mediului-România

Voucherele generate în această etapă vor fi activate pe 22 iunie 2021, după parcurgerea etapelor interne de avizare, după ora 14:00.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri