Primarul Sectorului 4, Mihai Băluță, a transmis pe pagina sa de Facebook că vor prelungi linia M2 de metrou și dincolo de Șoseaua de Centură, către comuna Berceni.

„Prelungim linia M2 de metrou și dincolo de Șoseaua de Centură, către comuna Berceni. Acest proiect, la care lucrăm deja împreună cu Consiliul Județean Ilfov, cu Ministerul Transporturilor, cu Metrorex și cu CFR S.A., a primit astăzi undă verde, în unanimitate, din partea Consiliului General al Municipiului București, fapt pentru care trebuie să mulțumesc tuturor consilierilor generali, indiferent de partidele politice pe care le reprezintă”, a scris Băluță într-un mesaj pe Facebook.

Primarul spune că a început acest proiect pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică și o viață mai bună pentru oameni.

„Pentru că generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulți la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa mașinile în afara orașului și vom circula cu metroul, dar și scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei și a șoselelor din Sectorul 4”, adaugă acesta.

Sursa foto: Facebook/ Daniel Baluta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri