Este sezonul vacanțelor și al concediilor. În cazul în care nu ai reușit să pleci într-o vacanță exotică, dar vrei totuși să te relaxezi în această perioadă, am realizat o listă cu o serie de evenimente care vor avea loc în București, în weekendul 10-11 iulie, pe baza informațiilor de pe iaBilet.

Show-uri de Stand up comedy

Dacă ești un fan al show-urilor comice, ai simțul umorului sau dacă pur și simplu vrei o seară în care să te distrezi și să uiți de problemele de la serviciu, un show de stand-up comedy ar putea fi opțiunea potrivită. În București sunt o mulțime de astfel de evenimente. Iată câteva care ne-au atras atenția:

Stand-up cu Cristi, Toma și Sorin pe terasa Comics Club

Spectacolul are loc sâmbătă, pe 10 iulie, de la ora 19:30 și este destinat persoanelor de peste 18 ani. Prețul unui bilet este de 52,98 lei.

Stand-up la Club 99 cu Teo, Costel, Maria Popovici și Banciu

Evenimentul are loc pe 10 iulie, de la ora 19:00. Prețul biletului este de 52,98 lei, iar la masă vor putea sta doar șase persoane.

Stand up comedy la Pierre de Vară - Niște oameni - Ioana Luiza, Dragoș Mitran, Sergiu Mirică, Virgil Ciulin

Spectacolul este pentru persoane de peste 16 ani și are loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 21:30. Prețul unui bilet este de 37,08 lei.

Stand up comedy la Club 99 cu Maria Maria, Mincu și Banciu- duminică, 11 iulie, de ora 19:00. Prețul biletului este de 47,68 lei, iar la masă vor putea sta doar șase persoane.

Spectacole pentru copii

În weekend-ul 10-11 iulie, sunt o mulțime de spectacole de teatru sau de păpuși potrivite pentru cei mici. Sâmbătă, de la ora 11:00 are loc spectacolul de teatru interactiv și cu păpuși Capra cu trei iezi la Grădina CoOperativă din București. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani. Durata piesei este de 45 de minute.

Dacă plănuiești să mergi la orice spectacol din cele prezentate de noi, ține cont de faptul că purtarea măștilor este obligatorie, se păstrează distanțarea socială între mese, iar înainte de a intra la spectacol, îți va fi scanată temperatura.

O altă alternativă pentru cei mici este povestea Cei trei purceluși care va avea loc la Artist Cafe, în Centrul Vechi. Spectacolul de teatru interactiv și cu păpuși este recomandat celor cu vârsta de 3-6 ani și are loc pe 10 iulie, de la ora 17:00. Prețul este de 25 lei, iar durata spectacolului este de 45 minute.

Duminică, pe 11 iulie, copii vor putea vedea Rapunzel la Grădina Urbană. Spectacolul cu marionete va avea loc de la ora 11:00, iar prețul unui bilet este de 35 lei. Evenimentul este pus în scenă în cadrul programului Caravana Teatrerului la Cinema la Grădina Urbană. Spectacolul va dura 45 de minute.

Tot duminică este piesa Peter Pan, care va fi pusă în scenă la Grădina CoOperativă. Evenimentul are loc de la ora 11:00, durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este de 35 lei. Spectacolul este potrivit pentru copiii între 2-7 ani.

Concerte

Trupa Iris va cânta sâmbătă, pe 10 iulie, la Grădina Urbană, de la ora 20:00. Prețul unui bilet este de 100 lei. Accesul la concert are loc cu minimum jumătate de oră înainte și la masă pot sta doar patru persoane.

De asemenea, duminică, 11 iulie, de la ora 19:30, Mircea Baniciu va cânta la Teatru de Vară Mihai Eminescu. Spectatorii vor putea participa fie dacă au fost vaccinați, prezintă un test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau un test rapid nu mai vechi de 24 ore. Testarea rapidă este disponibilă la eveniment și costa 20 lei. Conform legii, minorii nu trebuie să prezinte dovezi medicale. Prețul unui bilet este de 60 lei.

Filme sau meciuri de fotbal în aer liber

Orange organizează între 10-11 iulie mai multe filme în aer liber în parcul Alexandru Ioan Cuza - Insula Pensionarilor. Spectatorii care vor să vizioneze filmele trebuie fie să prezinte dovada vaccinării, un test PCR nu mai vechi de 72 ore, un test rapid nu mai vechi de 24 ore, fie un bilet externare din spital pentru cei care au trecut prin boală, nu mai vechi de 90 zile si nu mai devreme de 15 zile:

10 iulie - Dolittle: ora 20:15, preț 7 lei

10 iulie - Toy Story 4: ora 10:00, preț 5 lei

10 iulie - Tenet: ora 22:45, preț 7 lei

11 iulie - Jojo Rabit: ora 20:15, preț 7 lei

11 iulie - The Lion King: ora 10:00, preț 5 lei

Dacă ești fan al sportului, pe 11 iulie vei putea urmări finala Euro 2020 pe un ecran mare în parcul Herăstrău, la ROWA Garden. Meciul are loc de la ora 22:00, iar intrarea costă 30 lei.

Treasure hunt la muzeu

Museum Quest by Trapped este un treasure hunt cultural și interactiv, ce are loc în cele mai mai multe muzee din București. La un eveniment Museum Quest la Muzeul Satului vor participa în paralel 4 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni și obținerea unui punctaj cât mai mare în timpul alocat jocului. Poți face acest lucru folosindu-se de informațiile culturale și indicii, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă.

Museum hunt la Muzeul Satului:

10 iulie ora 11:00 - preț 60 lei (rezervare pentru 4-6 persoane)

ora 12:00 - preț 60 lei (rezervare pentru 4-6 persoane)

Museum Quest la Muzeul Militar:

11 iulie ora 12:30 - preț 60 lei (grup de la 2-4 persoane)

ora 13:00 - preț 60 lei (grup de la 2-4 persoane)

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri