Nicușor Dan, primarul municpiului București a declarat acest weekend ca fiind unul al curățeniei, prin care și-a propus ca autobuzele, troleibuzele, tramvaiele, stațiile de la STB, precum și depourile să fie curățate și igienizate.

De această acțiune se ocupă 300 de angajați de la Societatea de Transport București (STB), conform unui anunț postat de Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Azi și mâine, în „week-end-ul curățeniei”, 300 de angajați ai STB curăță și igienizează depourile, adăposturile din stații și mijloacele de transport public urban. Ne străduim să oferim treptat bucureștenilor, în limita bugetului de care dispunem, un transport public civilizat și modern. Vrem ca acesta să devină o opțiune cât mai atractivă pentru deplasarea în oraș.

Nicușor Dan, primarul general al muncipiului București

FOTO | „Weekendul curățeniei” în București. 300 de angajați STB curăță autobuzele și stațiile

FOTO | „Weekendul curățeniei” în București. 300 de angajați STB curăță autobuzele și stațiileFOTO | „Weekendul curățeniei” în București. 300 de angajați STB curăță autobuzele și stațiile

FOTO | „Weekendul curățeniei” în București. 300 de angajați STB curăță autobuzele și stațiile

FOTO | „Weekendul curățeniei” în București. 300 de angajați STB curăță autobuzele și stațiile

Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă. Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km², din care 228 km² numai în zona urbană, potrivit site-ului companiei.

Recent, STB a anunțat lansarea unei noi aplicații de plată online pentru călători, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicația mobilă BPay (aplicația anterioară). 24Pay este noua aplicație mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacției este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri