După ce a început curățenia în Parcul Sticlăriei, Radu Mihaiu, edilul Sectorului 2, vrea să reameneje și Parcul Verdi. În acest sens, pe 22 iulie, la ședința de Consiliu, Mihaiu va cere acordul pentru a putea începe lucrările.

”Despre Parcul Verdi, acest “magnet” al samsarilor imobiliari, v-am mai tot vorbit. Joi avem ședință de Consiliu Local și am propus un proiect important: să cerem acordul Consiliului General ca acest parc să treacă din administrarea ALPAB în administrarea noastră”, a scris Mihaiu, pe pagina sa de Facebook.

În prezent, parcul este într-o stare deplorabilă – o singură alee, iluminat public precar, coșuri de gunoi insuficiente, mobilier urban degradat, vegetație îmbătrânită și un loc de joacă cu echipamente învechite, potrivit informațiilor furnizate de Mihaiu.

”Diagnosticul - un parc ce pare mai mult abandonat, deși, culmea, este parte din Strategia de Dezvoltare Locală Integrată și Durabilă a Sectorului 2 (2016-2025), fiind inclus pe lista de investiții prioritare pentru extinderea sistemului de spații verzi la nivelul Sectorului 2. Această strategie presupune crearea de legături între Parcul Verdi – Parcul Circului – Parcul Tei”, a adăugat edilul, în postarea sa.

Radu Mihaiu speră ca ideea sa să fie rapid acceptată, iar lucrările să înceapă cât mai curând.

Radu Mihaiu a demarat ample acțiuni de curățenie și în parcul Sticlăriei, considerat a doua Deltă a Bucureștiului. Mihaiu precizează că acțiunile sunt departe de a fi finalizate, însă ”efortul depus va merita”. În acest, primarul speră ca parcul să fie gata de vizitat în luna septembrie.

”Deși suntem departe de finalizare, începe să se întrevadă ce vom obține după acest efort - un parc unic în București, un loc în care vom puteți fugi de agitația din oraș și să ne bucurăm în liniște de natură. Tragem tare să finalizăm. Sper ca în septembrie să ne întindem la iarbă verde acolo. Va merita așteptarea”, a conchis Mihaiu, în postarea sa.

Sursa foto: Parcul Verdi/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri