Magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată la intrare în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului ROFERSPED, informează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

Din compunerea trenului de marfă, care circula pe relaţia Constanţa Port - Lehliu, la ieşire din staţia CF Feteşti au deraiat cinci din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulaţie fiind avariate în urma deraierii, scrie Agerpres.

"Precizăm faptul că, pentru menţinerea şi asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe Magistrala Bucureşti - Constanţa, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru trenurile aflate pe traseu, astfel încât să menţinem operaţional traficul feroviar spre şi dinspre Litoral. Totodată, vă informăm că reprezentanţii CFR SA au trimis în teren echipele de intervenţie pentru stabilirea soluţiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei aşteaptă evaluarea pagubelor şi estimarea duratei lucrărilor", notează compania feroviară.

În acest context, reprezentanţii CFR S.A. cer scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor spre şi dinspre Litoral, ca urmare a producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanţii operatorului de marfă şi va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe şină a vagoanelor şi restabilirea circulaţiei pe Magistrala 800.

Foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri