Bucureștiul a trecut rapid de la caniculă la furtună, miercuri seara. Bucureștenii au fost avertizați prin mesaje RO-ALERT să se adăpostească din calea furtunii, intrată sub incidența unui cod portocaliu de averse și descărcări electrice. Acesta este și motivul pentru care aeronavă TAROM care circula pe ruta Cluj- București a fost deviată de la traseu.

Din cauza rutei ocolitoare, zborul TAROM RO649 București OTP - Cluj Napoca va ateriza la Iași pentru realimentare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a BoardingPass.

Foto: Facebook/ BoardingPass

În Capitală au fost de asemenea raportate mai multe probleme de cetățeni. O antenă de telefonie, cu o înălțime de 30 de metri, a fost doborâtă de vânt și a avariat astfel mai multe mașini, dar și rețeaua electrică. Evenimentul a avut loc pe Str. Lacul Ursului, nr. 5, scrie G4Media.

Totodată, potrivit sursei citate, o avarie a avut loc în rețeaua de contact la Foișorul de Foc. O parte din vagoanele liniilor 14, 55 si troleibuzele liniilor 69, 70, 79, 85, 86, 90 sunt blocate. S-au dirijat mijloacele de intervenție în zonă. Pe Calea Dorobantilor, la Piața Charles de Gaulle, o parte din autobuzele liniilor 131, 282, 301, 330, 335 sunt, de asemenea, blocate din cauza unui copac căzut. S-a intervenit punctual, pentru deblocare. Pe Strada Periș, un copac a căzut peste o casă și există pericolul ca acesta să lovească țevile de gaz.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri