Primăria Sectorului 4 închide parcurile Lumea Copiilor şi Orăşelul Copiilor, începând de joi după-amiază până vineri dimineaţă în contextul avertizării de vreme severă. Cele două parcuri vor fi închise de joi, de la ora 17,00, până vineri, la ora 6,00.

"Atenție! Închidem parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor începând cu ora 17.00! Meteorologii au emis un cod portocaliu de vreme severă, cu vijelii și rafale de vânt de până la 100 de km/oră, așa că vă rog insistent să amânați deplasările dacă nu sunt neapărat necesare! Totodată, vă anunț că pentru a evita potențialele pericole pe care le-ar putea genera vijelia, am decis ca parcurile pe care le administrăm (Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor) să fie închise de astăzi de la ora 17 și până mâine dimineață", a scris primarul Sectorului 4 pe Facebook.

Autoritatea locală precizează că, în cazul în care cetăţenii vor întâmpina dificultăţi cauzate de vremea rea, pot anunţa de îndată Primăria Sectorului 4 la numărul de urgenţă 021.9441.

La Bucureşti, joi seară, vor fi posibile vijelii puternice, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale şi grindină, potrivit prognozei speciale publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri