De la festivaluri de muzică, expoziții și până la festivaluri de mâncare, există un loc pentru orice iubitor de distracție în acest weekend. La fel ca în fiecare săptămână, am pregătit o listă cu cu câteva evenimente interesante care vor avea loc în perioada 14-15 august.

Festivalul de muzică Summer Well

Festivalul de muzică Summer Well 2021 a dat startul de pe 12 august și va ține și în acest weekend (14-15 august).

Artiști cunoscuți sau mai puțin cunoscuți te vor aștepta în acest weekend pentru a petrece alături de ei. La ediția din acest an vor participa: Wookid, Balthazar, L’Impératrice, dar și cu produse românești precum Golan, The Kryptonite Sparks, Bucharest Symphony Orchestra, Hip Hop la Feminin și Dimitri’s Bats.

Această ediție este reprogramarea celei din vara lui 2020. Biletele deja achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021. Cei interesați vor putea participa doar dacă s-au vaccinate. Prețul pentru o zi este de 75 lei. Poți vedea AICI lista întreagă de prețuri.

Teatru la cinema: spectacole pentru cei mici

În weekend-ul 14-15 august, cei mici se vor putea bucura de noi spectacole în aer liber. Cravana cu spectacole este organizată de Teatru la Cinema și găzduiește cele mai cunoscute povești pentru copii. Biletele pot fi cumpărate de AICI, iar prețul pentru un spectacol este de 35 lei.

Program:

Sâmbătă - 14 august 2021

  • 11:00 - Cei trei purceluși
  • 11:00 - Ursul păcălit de vulpe
  • 11:00 - Peter Pan

Duminică - 15 august 2021

  • 11:00 - Isprăvile Motanului Încălțat
  • 11:00 - Rapunzel

Treasure Hunt la Muzeul Militar

Duminică, pe 15 august vei putea participa la evenimentul de la Muzeul Național Militar - Treasure Hunt. Evenimentul îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat.

Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul Militar are loc pe urmele armatei României, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Camarazii vor descoperi totul despre curajul și vrednicia românilor, despre dorința de luptă, rezistență și ingeniozitate. Aventura începe în Evul Mediu și se termină la al doilea Război Mondial, iar misiunea echipei este să-și traseze harta cetății lor.

La un eveniment Museum Quest la Muzeul Militar vor participa, pe parcursul întregii zile, maximum 8 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni.

Biletele se gasesc în format electronic AICI și în magazinele Flanco, benzinariile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay.

Fish Festival la Berăria H.

Pe 14-15 august are loc ce-a de-a 3-a ediție Herăstrău Fish Festival, pe terasa Beraria H. Toată mâncarea va fi pregătită chiar în fața ta de către bucătarii Berăriei H. Meniul va fi unul variat, pe gustul iubitorilor de pește: scoici, fructe de mare și pește românesc.

Pe lângă zona amenajată de preparare a mâncării, Berăria H. pregătește și un festival cu muzică live. Participarea la eveniment este gratuită.

Expoziție de sculpturi din plastic reciclat la Park Lake

Începând cu 15 august, românii vor putea să admire creațiile sculptate din plastic al tinerilor artiști. Sculpturile realizate vor fi expuse în spațiile exterioare ale centrului comercial ParkLake.

Această expoziție are loc cu ocazia campaniei Schimbă Viitorul prin Artă, Transmite Mesajul Tău Creativ pentru Viitor, lansată de ParkLake Shopping Center și invită tinerii artiști să contribuie la conștientizarea și sensibilizarea publicului prin artă, în ceea ce privește impactul ecologic al poluării cu plastic.

Provocarea artiștilor este de a crea sculpturi cu un puternic impact emoțional, care să tragă semnale de alarmă legate de problema ecologiei, adusă la un nivel personal, individual. Conceptele vor avea ca tematică generală natura în ansamblul ei și vor fi însoțite de mesajul specific pe care autorul își propune să îl transmită.

Campania are ca obiectiv realizarea și expunerea a 4 sculpturi de mari dimensiuni din material plastic reciclabil.

Sursa foto: Summwer Well

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri