Valul de căldură din acest an este cel mai lung - ca număr de zile consecutive - înregistrat în țara noastră până în prezent. Timp de 15 zile a fost depășită temperatura de 35 de grade Celsius. Meteorologii atrag atenția că valurile de caniculă vor fi tot mai dese și mai lungi la noi. Mai mult, începutul lunii august concurează cu succes la titlul de cel mai călduros din România. Iar după valul de caniculă sunt de așteptat, de săptămâna viitoare, fenomene meteo ce pot fi violente, a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, scrie Digi24.ro.

Vineri, 13 august, vor fi temperaturi de 34-35 de grade Celsius tot în această parte a țării, însă începând de sâmbătă, duminică și în primele zile din săptămâna viitoare, până miercuri, valul de căldură să fie în accentuare și în extindere.

Ceea ce se întâmplă acum în Spania, în Italia, în Portugalia va avea o deplasare și spre zona țării noastre și ne va afecta și pe noi la sfârșitul acestei săptămâni și începutul săptămânii viitoare, când vom vorbi de temperaturi mai mari de 37-38 de grade Celsius în bună parte din țară, în special partea de sud-sud-vest a țării, spune Elena Mateescu.

Sursa foto: Tom Wang / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri