Un incendiu puternic a izbucnit duminică pe terasa unui restaurant din București, zona Dristor. Flăcările s-ar putea extinde la o locuință aflată în apropiere, iar în zonă este foarte mult fum, avertizează pompierii.

Potrivit IGSU, incendiul a izbucnit pe terasa unui restaurant de pe strada Râmnicu Vâlcea.

Există posibilitatea ca focul să se extindă la o locuință, au anunțat pompierii, potrivit Agerpres.

La fața locului este foarte mult fum. Pentru stingerea incendiului acționează șapte autospeciale, autoscara, echipa de descarcerare și un echipaj SMURD.

Nu sunt persoane rănite, precizează salvatorii.

Sursa foto: Facebook/Teodora Nicolae

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri