Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, a declarat că Romprest a acceptat să asigure serviciile de salubrizare din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului.

"Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10 - 12 milioane de lei pe lună, faţă de 20 de milioane de lei, cât a cerut iniţial. A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, şantaje şi gunoi pe străzi, linşaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil şi ignorant la nevoile cetăţenilor care au fost furaţi ani de zile, de 10 luni să înţeleagă asta. Banii recuperaţi şi salvaţi vor fi investiţi masiv în infrastructură, şcoli şi spitale. În comunitate", a scris Armand, pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, anunţase la începutul acestei săptămâni că prelungirea stării de alertă pe raza Sectorului 1 nu a fost aprobată, iar reprezentanţii Primăriei şi ai Romprest urmează să prezinte peste două zile un plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung.

Clotilde Armand susţinea în aceeaşi zi că Romprest a dat asigurări că nu mai "şantajează" autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare.

Sursa foto: Clotilde Armand / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri