Primarul general, Nicuşor Dan, a estimat că până la sfârşitul anului va fi implementat un nou regulament de parcare.

"Nu vreau să va spun foarte mult înainte să discut cu majoritatea din Consiliul General despre ce aş vrea să fie noul regulament de parcare, dar eu estimez că până la sfârşitul acestui an o să avem un nou regulament de parcare care o să schimbe multe dintre lucrurile pe care le vedem astăzi", a spus edilul, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB în care şi-a prezentat bilanţul la zece luni de la preluarea mandatului.

Nicuşor Dan a menţionat că locuieşte într-un cartier în care nu sunt trasate locuri de parcare, ca atare nu achită nimic pentru locul în care parchează maşina.

Nicușor Dan, bilanț la 10 luni de mandat: Am preluat primăria cu 3 milioane de lei în cont și datorii de 3 miliarde de lei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a precizat în cadrul unui bilanţ realizat la împlinirea a zece luni de mandat, că în momentul în care a preluat conducerea Primăriei aceasta se afla "în faliment, în sensul cel mai propriu al cuvântului".

"Cea mai mare parte a acestor zece luni a fost dedicată stabilizării administraţiei acestui oraş şi a chestiunilor de fundament, de structură, nu a celor de suprafaţă. Am preluat o primărie în faliment, în sensul cel mai propriu al cuvântului. Adică nu ai bani să plăteşti ceea ce trebuie să plăteşti. (...) A fost o perioadă în care mare parte din energie a fost dedicată stabilizării unei administraţii în comă. Mai avem de stabilizat anumite chestiuni, dar din acest moment începe procesul de construcţie", a arătat edilul, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB în care şi-a prezentat bilanţul la zece luni de la preluarea mandatului, conform Agerpres.ro.

El a adăugat că în această perioadă au existat mai multe pericole care au fost depăşite, cu costul "a sute de ore de muncă", menţionând, în context, că, în iarnă, o centrală privată a ameninţat cu tăierea căldurii pentru un cartier bucureştean, din cauză că PMB nu îşi onorase plăţile.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri