Rata de incidență din muncipiul București a crescut de la 3.30 la 3,65. Apropierea de un coeficient de incidență de 4 la mia de locuitori va presupune, pentru Capitală introducerea unor restricții suplimentare. Cel mai probabil, va fi introdus, pe modelul din Timișoara, o carantină de weekend ce vor include restricții pentru magazine și centre comerciale care se vor închide la ora 18:00.

Deciziile referitoare la posibile noi restricții vor fi decise în cursul zilei de joi, 23 septembrie și vor fi anunțate la finalul ședinței de Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, potrivit Digi24.

Până atunci, însă, locuitorii Capitalei vor fi nevoiți să prezinte certificatul verde de vaccinare pentru a putea intra în baruri, cafenele, restaurante, dar și pentru a avea acces la evenimente private ca nunți, botezuri, spectacole și concerte.

Ultima raportare venită din partea Grupului de Comunicare Strategică (CGS) arată că 1.044 de cazuri noi au fost confirmate în municipiul București.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri