Primarul Timișoarei, Dominic Fritz s-a arătat deranjat de faptul că restricțiile de noapte impuse într-o localitate aflată în carantină ar putea fi impuse și celor care s-au vaccinat. După declarația de azi, premierul Florin Cîțu s-a răzgândit și a aprobat o hotărâre care îi scutește pe cei care s-au vaccinat cu schema completă anti-COVID-19 de la prevederile carantinării de noapte.

„Salut decizia premierului Florin Cîțu de a reveni asupra hotărârii de a impune restricții generalizate asupra localităților, precum Timișoara, pentru vaccinați și nevaccinați deopotrivă (...) Este o victorie a normalității și mă bucur că vocea noastră s-a făcut auzită. Apelul de ieri cerea exact acest tip de acțiune: libertate de mișcare și de întrunire a celor vaccinați, cu respectarea măsurilor de protecție, încurajarea și extinderea vaccinării, sprijinirea mediului economic”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Edilul a mai transmis, în același mesaj că este nevoie de prudență în continuare în contextul în care spitalele sunt pline de bolnavi COVID. Masca trebuie purtată, distanța trebuie menținută, mai spune Primarul Timișoarei care îi îndeamnă pe români să se vaccineze totodată pentru a se proteja împotriva acestui virus.

Timișoara intră în carantintă de noapte în acest weekend, din cauza faptului că municipiul a ajuns la o rată de incidență de 4,77 la mia de locuitori.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri