Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat duminică împotriva COVID-19, cu cea de-a treia doză de vaccin disponibil (booster).

Șeful Executivului s-a imunizat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Iată ce a declarat Florin Cîțu, după ce a s-a imunizat cu cea de-a treia doză:

„Am făcut a trei a doza de vaccin recomandată de medici pentru a ma proteja în continuare de coronavirus. Recomand tuturor celor care s-au vaccinat deja cu schema completă și unde au trecut cele șase luni să se vaccineze, în special persoanele de peste 65 de ani sau persoanele care suferă de anumite afecțiuni. Cei care nu s-au vaccinat, să vină să se vaccineze. Ați văzut că majoritatea covârșitoare e românilor internați la AȚI sunt nevaccinați.

Singura soluție e să ne vaccinăm, vedeți care e presiunea pe spitale”, a precizat Florin Cîțu.

Ce spune premierul despre protestul anti-vaccin

„Mă uitam ieri, la ce s-a întâmplat la acest protest (n.red. protestul organizat de AUR), un protest cinic, în ziua cu cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem multe explicații. Una dintre ele e ca avem în România un partid care e susținut și de partide care se voiau a fi europene. Acest partid răspândește mesaje anti-vaccin, care din păcate e preluat și de televiziuni și dus mai departe.

E un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu așa. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să promovăm mai mult mesajele care susțin vaccinarea pentru că așa vom vedea mai multe persoane vaccinate. E responsabilitatea fiecăruia din noi să ne vaccinăm.

Am văzut ca și în alte tari s-a mers în aceeași direcție: persoanele care sunt vaccinate nu au restricții, cele nevaccinate vor trebui sa respecte reguli.

Responsabilitatea pică pe umerii celorlalți români. Ceilalți români cheltuie mai mulți bani din cauza iresponsabilității unor. Sperăm ca cei care au nevoie să beneficieze de cât mai bune condiții medicale în această perioadă. Să știți că sunt din ce în ce mai mulți oameni care spun că ` de ce trebuie să plătim noi pentru aceste iresponsabilități`. Deci până la urmă e datoria noastră a tuturor să ne protejăm pe noi și pe cei din jur.

Ar ajuta dacă în această perioadă, partidele s-ar dezice de liderii politici care promovează aceste campanii anti-vaccinare”, spune Florin Cîțu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri