UPDATE: Un incendiu puternic are loc la momentul publicării acestei știri în Capitală, la o casă bătrânească de pe Calea Vitan. De acolo, focul s-a extins la o casă cu trei etaje și mansardă, însă unitățile de pompieri au reușit să elimine riscul extinderii focului la clădirile din apropiere.

Știrea inițială: Anterior exista temerea că focul riscă să se extindă la un service auto din apropiere, potrivit pompierilor de la fața locului.

Incendiul este puternic, cu flăcări de dimensiuni mari și cu degajări mari de fum.

Sunt patru autospeciale la fața locului și alte două au fost trimise preventiv către locul respectiv.

Autobuzele pe liniile 123, 135 și 223 au fost afectate și circulă deviat spre șoseaua Mihai Bravu.

Până la acest moment nu au fost identificate victime.

Știre în curs de actualizare

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri