Primăria Sectorului 6 a transmis într-un mesaj pe Facebook că s-a pregătit pentru deszăpezire cu 78 de utilaje care vor curăța străzile. Instituția transmite că programul de deszăpezire și combaterea poleiului este întocmit pentru perioada 15 noiembrie 2021 – 15 martie 2022, iar măsurile urmează să fie luate imediat după apariția fenomenelor meteorologice specifice, ninsoare sau polei. Timpul de ieşire în acţiune este de maximum cinci minute de la primirea ordinului.

„Suntem pregătiți! Dacă e să ningă, vor ieși utilajele pe stradă. Avem 37 de sărărițe, 12 pluguri, 11 încărcătoare frontale, cinci cisterne și trei minifreze, la care se adaugă încă zece utilaje ale ADPDU. Adică, un total de 78 de utilaje. Ca stocuri, avem 5.000 de tone de sare și 1.200 de tone de Eco Taw. De asemenea, avem mobilizați 500 de oameni gata să intervină imediat”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Comandamentul de Deszăpezire şi Combatere a Poleiului Sector 6 este condus de primarul Ciprian Ciucu şi fac parte din el reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6, Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6 (ADPDU), Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 şi ai URBAN SA, firma care asigură deszăpezirea în sector.

Programul prevede ca acţiunea de deszăpezire să se desfăşoare pe arterele principale şi cele secundare ale Sectorului 6, pe o suprafață de aproximativ 2,1 milioane metri pătrați.

În responsabilitatea URBAN SA intră arterele de circulaţie rutieră principale (bulevarde, străzi, alei, intrări, drumuri, căi, şosele, prelungiri), precum şi obiective de maximă urgenţă, iar în cea a ADPDU arterele de circulaţie secundare cu nume şi alei fără denumire. Cei care vor asigura deszăpezirea vor lucra în schimburi, pentru a asigura permanența 24 de ore din 24.

Sursa foto: Shutterstock / LeManna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri