Nicușor Dan este în continuare nevaccinat împotriva COVID-19. În urmă cu o zi, Primarulul muncipiului București a fost pus într-o situație mai puțin plăcută, la Parlament, unde a fost nevoit să se testeze pentru a putea intra în clădire. Ce spune edilul despre vaccinarea sa împotriva bolii?

Primarul municipiului București este în continuare nevaccinat împotriva coronavirusului, un aspect readus din nou în atenția mass-media după ce a fost nevoit să se testeze pentru a intra la Parlament, acolo unde a fost audiat de membrii Comisiei parlamentare de anchetă în privința preţului energiei.

Reporter: V-ați făcut analizele să aflați dacă e benefic să vă vaccinați?
Nicușor Dan: Același răspuns pe care l-am dat. Sunt în curs de... O să aflați când mă vaccinez...

Reamintim că Nicușor Dan, Primarul General al Muncipiului București a avut recent o întrevedere cu premierul demis, Florin Cîțu, în care s-a discutat despre probleme legate de lispa căldurii cu care se confruntă bucureștenii, la mai puțin de o lună de la venirea iernii. Edilul însă nu a fost lăsat să intre în incinta Palatului Victoria din cauză că nu este vaccinat și nu a prezentat certificatul verde. Întâlnirea dintre Nicuşor Dan şi Florin Cîţu a fost mutată la sediul PNL pentru că primarul nu a avut certificat verde şi nu a putut intra în Palatul Victoria.

Reamintim că intrarea în instituțiile publice se face în baza certificatului verde care atestă vaccinarea unei persoane, o măsură adoptată de autorități în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19.

Nicușor Dan s-a îmbolnăvit de COVID-19 în luna mai

La finalul lunii august, cu prilejul prezentării bilanțului de 10 luni de la preluarea mandatului de primar al Muncipiului București, Nicușor Dan a mai fost întrebat de jurnaliști dacă s-a vaccinat împotriva COVID-19. Răspunsul de atunci al edilului era că a trecut prin boală în luna mai.

Pentru că fetița să se îmbolnăvise atunci de COVID-19, primarul Capitalei intrase în izolare, iar o săptămână mai târziu, Nicușor Dan a contractat și el virusul. El nu anunțase inițial că are boala pentru a nu interfera cu dezbaterea publică pe tema bugetului Capitalei.

Sursa: Digi24

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri