UPDATE: Ameninţarea cu bombă cu privire la sediile Curţii de Apel Constanţa şi Judecătoriei Medgidia a fost falsă, urmând ca activitatea în cele două instituţii să fie reluată, după ce au fost evacuate aproximativ 400 de persoane, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, specialişti pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii au făcut verificări la sediul Curţii de Apel Constanţa şi, concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ, la cel al Judecătoriei Medgidia, nefiind găsite obiecte pirotehnice.

„Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată", a informat IPJ.

Știrea inițială:

Toate persoanele din sediile Curţii de Apel Constanţa şi Judecătoriei Medgidia sunt evacuare de poliţişti, jandarmi şi pompieri, după ce un bărbat a transmis, prin 112, o ameninţare cu bombă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că "în jurul orei 9,00 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire".

Conform sursei citate, poliţişti, jandarmi şi pompieri constănţeni sunt la faţa locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele două instituţii, potrivit Agerpres.

Sursa foto: Facebook/ Dobrogea Live

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri