Un polițist de la Poliția Rutieră Giurgiu a cerut să i se „repartizeze” pentru Crăciun un porc de 160 de kilograme. În solicitarea sa, agentul a invocat Ordonanța numărul 114/2018, supranumită „Ordonanța Lăcomiei”, promovată de fostul lider PSD Liviu Dragnea, ce impunea taxe pentru bănci și companiile din energie, potrivit unor surse G4Media.

Mai mult, pentru a-și justificat dorința sa de a avea un porc de 160 de kilograme, pe masa de Crăciun, polițistul le mai cere superiorilor săi să ia în calcul și faptul că acesta are o vechime de 4 ani.

Se pare că agentul a fost victima unor glume venit din partea unor colegi mai în vârstă din birou, care i-au transmis bărbatului că așa au procedat și ei în anii anteriori și au primit cadou de Crăciun câte un porc.

Potrivit sursei citate, Poliția Giurgiu a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanța s-a produs această situație, dar și să stabilească ce măsuri se impun.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, a declarat Poliția Giurgiu.

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri