Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis pe pagina sa de Facebook că primele echipamente specializate de încălzire au fost instalate pentru cartierul Aviației.

„Chiar dacă o mare parte din angajaţii 'de la stat' au o minivacanţă în aceste zile, să ştiţi că noi nu stăm deloc. Pentru că nu munceşte nimeni în locul nostru. Astăzi am reuşit să instalăm primele echipamente specializate de încălzire pentru cartierul Aviaţiei. Deşi noi nu avem atribuţii în acest domeniu, nu puteam să stăm cu mâinile în sân în timp ce locuitorii cartierului Aviaţiei îngheaţă în casă sau nu beneficiază de apă caldă la temperatura optimă în condiţiile avariilor frecvente la reţea cauzate de nerealizarea la momentul oportun, de către fostele administraţii ale Bucureştiului, a investiţiilor în reabilitarea reţelei termice din Capitală”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Conectarea unor echipamente specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme este soluţia propusă de Clotilde Armand împreună cu specialiştii din primărie şi Compania Municipală Termoenergetica.

Primarul Sectorului 1 a menţionat că a început cu cartierul Aviaţiei şi va continua amplasarea acestor echipamente acolo unde este nevoie.

„Vrem ca din această iarnă toţi locuitorii sectorului să nu mai aibă probleme cu alimentarea cu apă caldă şi cu încălzirea", a adăugat Clotilde Armand.

Sursa foto: Facebook/Clotilde Armand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri