Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, afirmă că fostele administrații ale Bucureștiului nu au achutat obligații către termoficare în valoare totală de 2,5 miliarde de lei, în intervalul 2012 - 2020

„Graficul de mai jos nu dă nici căldură și nici apă caldă acelor bucureșteni care sunt încă, din păcate, afectați de sincopele sistemului de termoficare. Ne ajută însă pe toți să înțelegem care e sursa problemelor. Foarte mulți bani necesari investițiilor în termoficare (producție și transport) – și care prin buget ar fi trebuit să ajungă în sistemul de termoficare! – s-au dus în ultimii 10 ani pe tot felul de prostii și nu acolo unde era nevoie de ei”, a scris edilul pe pagina sa de Faceboook.

Grafic obligații termoficare

(Sursa: Facebook / Nicușor Dan)

Portivit primarului, 2021 a fost primul an în care Primăria Generală s-a achitat integral de obligațiile de plată la termie.

„Azi sunt deci datorii ZERO pentru subvenția la termoficare, față de 480 de milioane de lei datorii la preluarea mandatului. Facem toate eforturile pentru normalitate și vă asigur din nou că termoficarea rămâne prima pe lista de priorități a PMB”, a mai scris Nicușor Dan.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri