Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că, începând cu luna martie, va fi lansată noua platformă online ce le va permite locuitorilor din sector să obține documentele de care au nevoie din partea autorităților, astfel încât să nu mai fie nevoie de drumuri la Primărie.

„Scurtăm timpul de interacțiune al cetățenilor cu Primăria Sectorului 6 cu 90% pentru cei care vor dori să obțină avize/autorizații/certificate/orice altceva on-line. Am început astăzi simulările interne și formarea personalului, necesare funcționării platformei «Primărie fără hârtie» cu angajații de la Biroul Unic și Registratură!”, a scris edilul Sectorului 6 pe pagina sa de Facebook.

Primarul de la Sectorul 6 spune că oamenii nu vor mai fi obligați să se deplaseze la Primăria Sectorului 6 ca să obțină documentele de care au nevoie.

„Ne referim aici, spre exemplu, la certificate de urbanism, autorizații comerciale, eliberare orar de funcționare, petiții și sesizări, se vor putea înscrie în audiență la primar, viceprimar, directori etc. Urmărim reducerea timpului de înregistrare a unui document transmis electronic cu 90% față de momentul actual pentru cei care își vor face cont pe platformă. Cetățenii care nu își vor face cont și se vor deplasa la sediile noastre, vor fi asistați. Anul acesta vom extinde conceptul «Primărie fără hârtie» și la restul instituțiilor subordonate!”, a mai scris Ciprian Ciucu.

Potrivit acestuia, platforma va putea fi accesată începând cu luna martie, de noul site primărie6.ro, ce va fi lansat în aceeași perioadă.

Sursa foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri