O avarie la magistrala de aducțiune de la Valea Uzului a lăsat aproape 200.000 de oameni fără apă.

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a declarat că municipalitatea a achiziţionat 132.000 litri de apă potabilă care va fi distribuită populaţiei, conform Agerpres.

"Apa potabilă este împărţită băcăuanilor prin 11 puncte de distribuire, între orele 8,00- 18,00", a precizat primarul municipiului Bacău.

Persoanele aflate în carantină care apelează numărul de telefon 0733.551985 primesc apă potabilă la domiciliu prin intermediul reprezentanţilor Poliţiei Locale, respectându-se condiţiile impuse de pandemie.

Persoanelor cu dizabilităţi şi celor imobilizaţi la pat, precum şi persoanelor vârstnice aflate în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS), li se distribuie apă la domiciliu de către reprezentaţii DAS şi voluntarii de la Crucea Roşie.

Unităţile de învăţământ în care se derulează cursurile normal sunt aprovizionate cu apă menajeră şi potabilă. Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău are propria rezervă de apă şi nu a fost afectat de avarie.

Lucrările la magistrala de aducţiune a apei ar urma să se încheie în cursul zilei de miercuri, dar furnizarea apei la presiune normală se va face abia de joi, după umplerea instalaţiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri