Vlad Oprea, primarul Sinaiei, anunță că stațiunea „se va îmbogăți” cu două pasaje, menite să reducă aglomerația din centrul orașului. Acestea ar urma să fie gata până în 2023.

”Multe orașe suferă din cauza drumurilor naționale care le tranzitează de multe ori chiar Centrul urbei. Sinaia a avut noroc și a fost ocolită, dar asta atrage blocajul sinăienilor în traficul național. Uneori facem peste o oră din Centru până în Platou sau invers”, a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că, în urma unor lungi discuții cu partenerii naționali, proiectele au primit aprobarea finală prin două Hotărâri ale Guvernului României. Acestea valorează peste 21 de milioane de euro, din fonduri nerambursabile.

Potrivit mesajului edilului, cele două pasaje ar urma să fie gata până în 2023.

”Vom avea în 28 de luni două pasaje rutiere supraterane, o investiție de peste 21 milioane de euro din fonduri europene nerambursabile”, a mai scris acesta.

Sursa Video: Vlad Oprea/ Facebook

Cele două pasaje vor acoperi intersecția de la Cergău ( DN 1 cu Bd. Republicii), dar și intersecția de la Gura Pădurii ( DN 1 cu Bd. Ferdinand) La cea din urmă va fi construit un sens giratoriu, iar pasajul va trece peste acesta.

”Sunt două proiecte grele și spectaculoase care completează mobilitatea auto în comunitatea noastră alături de Pasarele Pietonale care vor lega Cartierele Platou și Izvor de Centru. Avem multe de dus la bun sfârșit și evident începem proiecte noi”, a conchis Oprea.

Sursa foto: Vlad Oprea/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri