Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, în valoare de 165.000 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia.

În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei împreună cu colegii de la STPF Maramureş au declanşat o acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei pe linia traficului internaţional de autoturisme furate.

Astfel, au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat figurează ca fiind furat din Cehia, alertă emisă de către autorităţile din Cehia în data de 23 ianuarie 2022.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri