S-a redeschis Parcul Icoanei, potrivit lui Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, care mai spune că înfățișarea de acum a parcului este rezultatul unei munci susținute.

Parcul, aflat în zona Piața Romană, fusese închis în noiembrie 2021 pentru renovări, iar Primăria plănuia să se redeschidă în numai o lună de zile, ceea ce nu s-a împlinit.

„Mă bucur mult să anunț că Parcul Grădina Icoanei este deschis pentru public. A fost mult de muncă, dar a meritat. Sectorul 2 merită cele mai frumoase parcuri din București”, a scris Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și un videoclip în care apar imagini cu înfățișarea parcului la acest moment

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, după vizionarea imaginilor publicate de Radu Mihaiu. Dacă mulți dintre utilizatorii de pe Facebook mulțumesc edilului pentru renovare, alții se plâng de faptul că a rămas prea puțin spațiu verde.

„De ce a rămas atât de puțîn spațiu verde? Unde mai e vibrația de Grădina, dincolo de copacii superbi și sănătoși, sperăm, in continuare!”, a comentat o internaută.

Bucureștenii și-au exprimat îngrijorarea legată de faptul că arborii au fost prea înghesuiți de pavajul cu care a fost reamenajat parcul și că există posibilitatea ca aceștia să moară.

„Vai și amar! Arborii ăia înfipți în beton vor muri în cel mai scurt timp. A cui o fi fost ideea tâmpită de a nu le lăsa nici un pic de spațiu în jurul rădăcinilor?! Decât așa reabilitare, mai bine făceați altceva cu banii ăia! Urât și trist!”, a scris un alt utilizator..

Renovările au început după un an de zile de consultări cu populația Capitalei și se afla într-o stare foarte rea, lipsit de canalizare și cu multe alte probleme.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri