O explozie s-a produs vineri seara la o ţeavă de gaze în Şoseaua Grozăveşti, în apropiere de Pasajul Basarab.

Potrivit ISUBIF, nu sunt persoane rănite.Ca măsură preventivă au fost evacuate aproximativ 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinătate.

Din informaţiile preliminare rezultă că ţeava de gaze alimenta CET Grozăveşti.

''Zona a fost balizată, iar compania de gaze a oprit alimentarea magistralei'', informează sursa citată.

În zonă acţionează 3 autospeciale de stingere, SMURD şi CBRN. Circulaţia a fost restricţionată.

O autospecială de stingere va rămâne în supraveghere pe toată durata acţiunilor pe care compania de gaz le realizează pentru remedierea avariei produse în urma exploziei din Şoseaua Grozăveşti.

''Resursele se retrag progresiv, la locul intervenţiei va rămâne în supraveghere o autospecială de stingere pe toată durata acţiunilor pe care compania de gaz le realizează pentru remedierea avariei'', precizează ISUBIF.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, nu mai este stare de pericol, iar locatarii care au fost evacuaţi preventiv pot reveni în apartamente.

''Cu o oră înainte de explozie, s-au efectuat lucrări de mentenanţă în punctul respectiv şi din anumite motive pe care nu le cunoaştem în acest moment s-a produs ulterior această explozie, care nu a fost urmată de incendiu'', a precizat Daniel Vasile, la Digi 24.

Sursa foto: Shutterstock / Mircea Moira

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri