Carrefour România a anunţat că a demarat o campanie pentru reciclarea bateriilor uzate. Campania se numeşte LOVE, iar retailerul pune la dispoziţie 10 magazine în şapte oraşe unde oamenii pot dona baterii folosite.

Carrefour România a demarat campania LOVE care vizează colectarea bateriilor uzate. Retailerul pune la dispoziţie clienţilor săi 10 magazine în care aceştia pot dona bateriile folosite. Acestea se află în Bucureşti, Constanţa, Brăila, Galaţi, Iaşi, Botoşani şi Cluj-Napoca.

Foto: Facebook/Carrefour România

Campania oferă şi avantaje pentru donatorii de baterii uzate. Aceştia nu pleacă de la centrele de colectare cu mâna goală.

"Vino în unul dintre cele 10 magazine Carrefour participante la campanie, ia cu tine 10 baterii folosite și ridică-ti premiul: un acumulator portabil!", este mesajul care deschide postarea de pe Facebook. De asemenea, la şase baterii uzate donate, te alegi cu una nouă.

Carrefour România realizează această campanie în parteneriat cu RLG Rebat România, o firmă care colectează baterii şi acumulatori din întreaga ţară.

Wall-Street.ro a scris despre reciclarea deşeurilor electrice AICI

Afacerile viitorului sunt cele care vor fi sustenabile. Descoperă-le pe Green Start-Up și abonează-te la newsletter-ul care te va ajuta să afli de ele!

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri