Organizația internațională World Vision sprijină România prin biroul său de la Bucureşti în cazul existenţei refugiaţilor din Ucraina în ţara noastră. Asociaţia are în vedere planuri de intervenţie, care vor fi activate dacă va fi vorba despre o criză şi pune accent pe ajutorul oferit copiilor ucraineni.

Pe fondul crizei din Ucraina, organizația internațională World Vision trasmite sprijină biroul din România în cazul în care vor veni refugiați din Ucraina în țara noastră. La nivel internațional, organizaţia are pregătite planuri de intervenție umanitară pentru familiile aflate în regiunile de risc. Totodată, World Vision solicită concentrarea pe protejarea celor mai vulnerabili: copiii.

„World Vision susține organizația din România în cazul în care copiii și familiile lor sunt strămutate forțat din Ucraina și au nevoie de asistență de urgență”, a spus Eleanor Monbiot OBE, liderul regional World Vision pentru Orientul Mijlociu și Europa de Est.

Citiţi şi Ucraina, în război: cetățenii, chemați să se alăture soldaților. Un cont de donații pentru susținerea armatei a fost deschis

În Orientul Mijlociu și Europa de Est, World Vision a sprijinit anul trecut 3,2 milioane de oameni prin programele de intervenție imediată în situații de criză. În cazul în care va fi necesar, organizaţia poate apela la această capacítate pentru a răspunde crizei din Ucraina.

Citiţi şi Ucraina anunță noi informații: 50 de ruși au fost uciși. Localitatea Sciastie, recuperată

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri