Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a anunţat pe Facebook un proiect pilot de colectare a deşeurilor de sticlă. Edilul anunţă că proiectul va fi extins şi prezintă o hartă a pubelelor în Capitală. Negoiţă mai scrie pe reţeaua de socializare că oamenii care locuiesc la case primesc pubele pentru a colecta astfel de deşeuri.

Primarul Robert Negoiţă mulţumeşte oamenilor din Sectorul 3 pentru implicare şi aminteşte în finalul mesajului de pe Facebook despre o statistică ce ţine de anul trecut.

"Datorită efortului nostru comun, cetățeni și administrație, și a infrastructurii pe care am pus-o la punct, anul trecut, am reușit să deviem de la groapa de gunoi peste 62% din totalul deșeurilor produse de comunitatea noastră. Bun, foarte bun, dar mai avem de lucru cu toții", a scris Negoiţă pe reţeaua de socializare.

În aceeaşi postare, edilul din Sectorul 3 are un mesaj pentru oamenii care stau la case . "Vă reamintesc, pentru cei care locuiesc la case, în baza contractelor de salubritate, se distribuie pubele inscripționate cu mențiunea sticlă și unde oamenii pot colecta aceste deșeuri", a mai scris Robert Negoiţă pe Facebook.

Mai puteţi citi şi Care sunt etapele colectării deșeurilor electrice și unde poți recicla

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri