Site-ul de rezervări directe Turist Info a creat o pagină specială dedicată cazărilor gratuite la pensiuni și hoteluri din România pentru refugiații din Ucraina. Până acum au fost înregistrate pe această platformă peste 1.000 de locuri de cazare.

1.027 de locuri de cazare gratuite pentru refugiații din Ucraina sunt oferite de hotelurile și pensiunile înscrise pe Turist Info, potrivit comunicatului transmis de acest site de rezervări directe, fără comision. În acest scop a fost creată pagina https://www.turistinfo.ro/cazare_refugiati_ucraina.html în care pot fi găsite toate proprietățile din România care oferă cazare, transport și masă refugiaților. De asemenea, pagina îi va ajuta pe cei din industria ospitalității să intre mai ușor în contact cu ONG-urile și voluntarii.

Locurile de cazare sunt, momentan, în 21 de județe, dar noi proprietăți se înscriu permanent în program. Cei care doresc să ofere cazare refugiaților din Ucraina pot completa formularul https://www.turistinfo.ro/inscriere-unitate-cazare.html, iar de restul se ocupă site-ul de rezervări, indiferent unde se află hotelul sau pensiunea.

Citește și: Război în Ucraina | Situația locurilor de cazare pentru refugiați, în București

Turistinfo.ro este un site de rezervări directe în România, contactul cu hotelierii realizându-se prin apel telefonic sau Whatsapp, neintermediat.

Sursa foto: Shutterstock / Yanosh Nemesh

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri