Zona de pe Splaiul Unirii dintre Șoseaua Mihai Bravu și Pasajul Mărășești va fi integrată în transportul public din București, a anunțat Nicușor Dan, primarul municipiului București. Începând de sâmbătă, 26 martie, linia de transport 312 din București va fi modificată și se vor crea mai multe stații de autobuz totodată, pentru această linie.

„Linia 312 va acoperi astfel mai bine Splaiul Unirii și va oferi legături mai bune pentru bucureștenii care circulă pe acest traseu – inclusiv legătura cu metroul la stația Timpuri Noi, dar și cu liniile de tramvai 14, 16, 19, 40 și 55.

Această îmbunătățire se adaugă altor modificări și optimizări recente ale transportului public: modificarea traseului autobuzului 343 pentru a include și strada Gherghiței din sectorul 2 (începând cu 15 ianuarie), unirea liniilor 173 și 232 pentru asigurarea legăturii directe dintre cartierele Berceni și Drumul Taberei (din 19 februarie) sau prelungirea liniei 323 de la Timpuri Noi la Piața Unirii (din 5 martie)”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Modificările la transportul public sunt realizate de Primăria Municipiului București, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară TPBI și STB, a mai anunțat edilul pe pagina sa.

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri