Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la fabrica de amidon din Medgidia, cel mai mare proiect de investiții din regiunea Dobrogei.

UPDATE 14:10 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Răzvan Parconie, a precizat pentru Agerpres că incendiul de la fabrica de amidon din Medgidia a fost la o celulă de prelucrare produs porumb, fiind degajări mari de fum.

"În jurul orei 12,34 de minute, prin apel unic de urgenţă 112, am fost solicitaţi să intervenim în Medgidia la fabrica de amidon, unde a avut loc o explozie la un depozit. (...) Ajunşi la locul solicitării, colegii au văzut că ar fi vorba de un incendiu la o celulă de prelucrare produs porumb cu degajare mare de fum. (...) La acest moment nu mai există niciun incendiu, nu sunt victime şi nu sunt persoane care au avut nevoie de transport la spital", a spus Parconie.

Potrivit acestuia, la faţa locului au intervenit 42 de pompieri.

În urma recunoașterii, pompierii nu au identificat victime. Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, deoarece nu mai există flacără.

Citește și: Banca Mondială: Incendiul de la Colectiv a îmbunătățit multe lucruri în activitatea autorităților

FOTO: ISU Constanța

Fabrica de amidon din Medgidia, care a primit autorizația de funcționare în decembrie anul trecut, este cel mai mare proiect de investiții din regiunea Dobrogei și cea mai mare fabrică de acest fel din sud-estul Europei.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri