Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a anunţat că liderul ucrainean Volodimir Zelenski va susţine un discurs în Parlamentul României, acest lucru urmând să aibă loc săptămâna viitoare.

"Discuţie importantă cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal: preşedintele Zelenski va susţine un discurs în Parlamentul României. Ca preşedinte al Senatului voi aranja ca acest discurs să aibă loc săptămâna viitoare. Ucraina are tot sprijinul meu. Mulţumesc, Denys!", a scris Cîţu pe Twitter, conform Agerpres.ro.

De la declanşarea agresiunii militare ruse în Ucraina pe 24 februarie, şeful statului ucrainean a avut intervenţii prin videoconferinţă în Parlamentul European şi în 11 foruri legislative naţionale occidentale.

El a declarat după ultimele negocieri cu Rusia, că semnalele venind din discuțiile ruso-ucrainene din Turcia sunt pozitive, dar Ucraina nu intenționează să-și relaxeze eforturile militare.

"Putem spune că semnalele pe care le auzim în cadrul negocierilor sunt pozitive, dar nu ne fac să uităm exploziile sau obuzele ruse", a spus el într-un mesaj video postat pe Telegram.

De partea cealaltă, Kremlinul anunță că negocierile nu au dus la nimic foarte promițător și la niciun progres.

"Deocamdată, nu putem constata ceva care să fie foarte promiţător sau vreun progres. Este încă mult de lucru", a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Sursa foto: Volodimir Zelenski/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri