Vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, începând de sâmbătă, arată o informare meteo publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În intervalul 2 aprilie, ora 10:00 - 4 aprilie, ora 3:00, în jumătatea nordică a ţării şi la munte vor fi precipitaţii, pe arii restrânse moderate cantitativ, conform Agerpres.ro.

În zonele joase de relief, acestea vor fi sub formă de ploaie pe parcursul zilei de sâmbătă, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică se vor transforma local în lapoviţă şi ninsoare. La munte va ninge, la început pe creste, apoi şi la altitudini mai mici.

În restul teritoriului, în a doua parte a zilei de sâmbătă instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta local prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi posibil grindină.

Vântul va avea intensificări sâmbătă în sud, iar duminică în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în zona montană înaltă.

Cod galben de vânt în zone din judeţele Buzău, Prahova şi Ilfov, până la ora 17:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt, valabilă până la ora 17:00 în zone din trei judeţe.

Astfel, în Buzău (zona joasă), Prahova (Ploieşti, Băicoi, Mizil, Brazi, Urlaţi, Boldeşti-Scăeni, Filipeştii de Pădure, Valea Călugărească, Bucov, Plopeni, Bărcăneşti, Puchenii Mari, Ariceştii Rahtivani, Filipeştii de Târg, Târgşoru Vechi, Floreşti, Blejoi, Ciorani, Poienarii Burchii, Albeşti-Paleologu, Colceag, Berceni, Şirna, Gorgota, Râfov, Sângeru, Drăgăneşti, Iordăcheanu, Păuleşti, Lipăneşti, Podenii Noi, Măgurele, Tomşani, Ceptura, Dumbrava, Baba Ana, Măneşti, Fulga, Dumbrăveşti, Bălţeşti, Cocorăştii Colţ, Gornet-Cricov, Balta Doamnei, Tinosu, Gura Vadului, Sălciile, Apostolache, Plopu, Boldeşti-Gradiştea, Gherghiţa, Vadu Săpat, Lapoş, Călugăreni, Tătaru, Jugureni, Olari, Fântânele) şi Ilfov se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore.

Potrivit unei informări emise sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării.

În intervalul 2 aprilie, ora 10:00 - 4 aprilie, ora 3:00, în jumătatea nordică a ţării şi la munte vor fi precipitaţii, pe arii restrânse moderate cantitativ.

În zonele joase de relief, acestea vor fi sub formă de ploaie pe parcursul zilei de sâmbătă, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică se vor transforma local în lapoviţă şi ninsoare. La munte va ninge, la început pe creste, apoi şi la altitudini mai mici.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri