UPDATE: peste 50 de pompieri salvatori intervin la misiunea de stingere derulată în municipiul Timișoara. La acest moment, incendiul este localizat, fiind astfel eliminat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăți, potrivit ISU Timiș.

Un incendiu puternic a izbucnit la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, care a fost dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru contrabandă cu ţigări.

Una dintre halele fabricii care se află în localitatea Săcălaz, lângă Timişoara, în care au fost depozitate jocuri electronice, a luat foc, iar pentru zona respectivă a fost transmis mesaj Ro-Alert din cauza degajării mari de fum, scrie G4Media.

Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului care se manifestă cu coloană mare de fum. Astfel, au ajuns la locul incendiului trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri.

Din primele informaţii nimeni nu a fost rănit, angajaţii au ieşit singuri din incintă.

Zaher Iskandarani a fost condamnat în anul 2014 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de contrabandă cu ţigări în care a fost judecat pentru că a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei. Iskandarani, care a avut mai multe afaceri în zona Banatului, a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională. (Foto: ISU)

Sursa foto: ISU Timiș

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri