Politicianul britanic Imran Ahmad Khan a spus că va demisiona din funcţia de parlamentar pentru circumscripţia Wakefield după ce a fost exclus din Partidul Conservator în urma unei sentinţe care l-a găsit vinovat de agresarea sexuală a unui băiat de 15 ani.

Într-un comunicat postat pe Twitter, Imran Ahmad Khan a precizat că, "din cauza întârzierilor lungi din procesul juridic, deja alegătorii mei au fost fără reprezentare parlamentară vizibilă timp de un an", scrie Agerpres.

De aceea, este "intolerabil ca alegătorii să rămână ani de zile fără un parlamentar care le poate amplifica vocile în parlament".

Imran Ahmad Khan a negat că l-ar fi pipăit pe băiatul de 15 ani la o petrecere din Staffordshire, din 2008, dar a fost condamnat după un proces.

Potrivit mărturiilor depuse la tribunalul regal din Southwark, el l-a forţat pe băiat să bea gin, apoi i-a cerut să urmărească pornografie împreună şi l-a agresat sexual.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri