Un contor de gaze din comuna Frumușica, județul Botoșani, care face parte dintr-o rețea nouă de gaze a fost sfințit de un alai de preoți. De la eveniment nu au lipsit nici autoritățile locale care s-au îngrămădit să taie panglica ce purta culorile drapelului românesc.

Concret, s-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii. Constantin Bălășanu, primarul comunei Frumușica, alături de Costel Șoptică, președinte al partidului Național Liberal Botoșani au fost prezenți la eveniment, alături de preoții care au sfințit rețeaua de gaze. Nu au lipsit nici tradițiile cu pâine și sare.

„Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani.

Sursa video: Facebook / Dac InfoȘtiri

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri